Samhain Admin
Karakter rangja : Démonherceg
Speciális rang : A Sötét Mester
Hozzászólások száma : 62 Csatlakozás dátuma : 2011. Jun. 27.
| Tárgy: Zenei aláfestés Csüt. Júl. 14, 2011 1:48 pm | |
| Üdv, kinek milyen zene illene a leginkább a karakteréhez?
Én egyből posztolok is, egy zenét a fórumnak, egyet pedig Samhainnek, aki egyelőre személy szerint még nem bukkant fel a fórumon, de ami késik, nem múlik...
Nos, nem lehet kérdés, hogy mikből merítettem az ihletet a sorozathoz, Buffy, Angel, Supernatural, Teen Wolf, és hasonló sorozatok, valamint került bele némi Smallville feeling is, mikor megterveztem mindent... A fórum hangulatához leginkább illőnek az Angel című sorozat nyitódalát érzem, szóval álljon is itt ez:
https://www.youtube.com/watch?v=WPnkB_cKKi8
Ezen kívül ez más, de elképzeltem egy "trailert", amivel be lehetne mutatni az egyes fajokat... Nos, ez alatt a fejemben a Rev Theory nevű együttes Justice című száma szólt, úgyhogy ezt is belinkelem... (Miközben hallgatjátok, képzeljétek el, ahogy az egyes fajok tagjai megjelennek, és teszik a dolgukat. A varázslók varázsolnak, a farkasok brutális fizikumukat villogtatják, átváltoznak, a szentek harcolnak, szárnyakat növesztenek, a koboldok rémisztgetnek, a tündérek segítenek, az élőholtak kínoznak és irányítanak... És így tovább, és így tovább!)
https://www.youtube.com/watch?v=q5N80tNDCGg
Samhainhez pedig leginkább ezt csatolnám: E. S. Posthumus: Unstoppable. Ez ihlette az egész karaktert...
https://www.youtube.com/watch?v=VoaUYcwEpSw | |
|
Nick Cunningham
Karakter rangja : Farkas Omega (0. szint)
Speciális rang : -
Frakció/Szervezet : -
Hozzászólások száma : 18 Csatlakozás dátuma : 2011. Jul. 06.
| Tárgy: Re: Zenei aláfestés Csüt. Júl. 14, 2011 1:53 pm | |
| Mondjon bárki bármit, nekem EZ A SZÁM nagyon bejött, és ez alapján alkottam Nicket. Valahogy illik a kicsit lökött, szenvedélyes, de becsületes nyomozóhoz, akiben kezd felébredni a farkas... | |
|
April Newman
Karakter rangja : Kobold Gyalog (0. szint)
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás dátuma : 2011. Jul. 07.
| Tárgy: Re: Zenei aláfestés Csüt. Júl. 14, 2011 2:01 pm | |
| | |
|
Raymond Freeman
Karakter rangja : Szent Kiválasztott (0. szint)
Hozzászólások száma : 21 Csatlakozás dátuma : 2011. Jul. 06.
| Tárgy: Re: Zenei aláfestés Csüt. Júl. 14, 2011 2:05 pm | |
| | |
|
Jackson "The Jack" Dunn
Karakter rangja : Élőholt Ghoul [0. szint]
Hozzászólások száma : 3 Csatlakozás dátuma : 2011. Jul. 14.
| Tárgy: Re: Zenei aláfestés Csüt. Júl. 14, 2011 3:12 pm | |
| Hadd legyek már iszonyatosan klisés... Tessék, a zene, ami ihlette a karakteremet! Remélem meghatározta, mit is várhatunk Jacktől...
Plusz itt van EZ.. A dalszöveg fogott meg nagyon:
So far gone that we can't find our way Kingdom come and now there's hell to pay Soldiers swore to save us Smoking gun don't fail me now Don't fail me now
Sign the dotted line, don't think about it Guilty by design, no use, don't fight it
Fame is all a fantasy Pain is cold reality I hate all that's surrounding me This time I can't deny I need a remedy
Medicated, we are sold the life Stand your ground and don't be hypnotized Have we been forsaken? Constant con by suicide It's suicide
Sign the dotted line, don't think about it Guilty by design, no use, don't fight it
Fame is all a fantasy Pain is cold reality I hate all that's surrounding me This time I can't deny I need a remedy
No time to look back now Cause we are in it too deep This drug ain't pulling us down We're fallin' back to sleep
Yeah, yeah Yeah, yeah
Fame is all a fantasy Pain is cold reality I hate all that's surrounding me This time I can't deny I need a remedy | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Zenei aláfestés | |
| |
|